top of page

Premicares
förmåner

Som anställd hos Premicare omfattas du av kollektivavtal och du har flera förmåner. Att du mår bra och trivs hos oss är viktigt och utifrån tillgängliga resurser ska vi skapa en trivsam, innovativ och utvecklande arbetsmiljö. Nedan har vi listat några av de förmåner som gäller.

Semester

Du får betald semester redan under ditt första anställningsår. Du har minst 25 semesterdagar per år. Från och med det år du fyller 40 år är antal semesterdagar 31 och från och med det år du fyller 50 år är antal semesterdagar 32.

Kompetens-utveckling

Vi sätter årliga mål för din kompetensutveckling och en del av lärandet sker tillsammans med dina kollegor i det dagliga arbetet. Det pågår många utvecklingsprojekt där anställdas medverkan är viktig. Varje månad sker en så kallad Digilunch, ett digitalt lunchmöte där en uppdatering ges om pågående digitaliseringsprojekt.

Friskvård

Som anställd hos Premicare har du en friskvårdstimme per vecka och rätt till friskvårdsbidrag

Förmåner för 
föräldralediga

Ett extra föräldraledighetstillägg betalas ut i samband med barns födelse eller adoption när du varit anställd i mer än ett år i följd. Du har också rätt till förkortad arbetstid till och med det skolår barnet fyller 12 år.

Individuell
lönesättning

Du kan själv påverka din lön genom din arbetsinsats. Varje år sker ett samtal där en översyn av lönen görs utifrån fastställda lönekriterier.

Pension och 
försäkring

Som anställd på Premicare omfattas du av avtal om pensioner och försäkringar.

Glasögon för
bildskärm

Om du arbetar vid en dator mer än en timme per dag har du rätt till en synundersökning och vid behov får du bildskärmsglasögon.

Frukt och
fredagsfika

På alla våra arbetsplatser finns det frukt och på fredagarna bjuder Premicare på fika.

bottom of page