top of page
308427187_544254544366408_7352127014623291057_n.jpg
AdobeStock_78890242.jpeg

Hej och välkommen till Premicare!

Vi är otroligt glada över att du har valt att bli en del av Premicare familjen. Det är inte långt kvar nu tills du börjar ditt nya äventyr hos oss och vill se till att din introduktion blir så smidig och givande som möjligt.

För att ge dig en första inblick i vad Premicare står för och hur vi arbetar som företag har vi skapat en pre-boarding som väntar på dig här. På den här sidan kommer du att hitta alla förberedande steg inför din första arbetsdag - allt från vår etiska kod till våra kärnvärden och vår organisationsstruktur till kontaktnummer som kan vara bra att ha. 

Vi vill passa på att välkomna dig till Premicare-familjen och stötta dig på varje steg på din resa hos oss.

Nu kör vi! 

Om oss!

Connected Care Anywhere

Premicare grundades av läkarna Tobias Johnsson och Patrik Wreeby 2005 med start i Timrå i Västernorrland. Idag befinner sig Premicare i ett expansivt skede och välkomnar dig som vill vara med på vår tillväxt- och digitaliseringsresa. Vi vill vara med att skapa morgondagens digifysiska vård. Vår vision är att kunna erbjuda kvalitativ individanpassad vård vart än i världen man befinner dig - Connected Care Anywhere.

Premicare driver idag totalt nio hälsocentraler på uppdrag av Region Västernorrland och Region Gävleborg. Våra hälsocentraler i Region Västernorrland ligger i Örnsköldsvik, Timrå, Söråker och Ljustadalen samt Öbacka och Johannesberg i Härnösand. I Region Gävleborg finns vi i Bergsjö, E-Center i Söderhamn och Varvet i Hudiksvall.

Vi arbetar idag med både fysisk och digital vård och har idag cirka 60 000 patienter och en personalstyrka bestående av ca 230 medarbetare med olika kompetenser.​

Vår verksamhetsidé

Vi ska utifrån tillgängliga resurser skapa en trivsam, utvecklande och ​innovativ arbetsmiljö för en god personcentrerad vård. ​

Våra värdeord

  • Omtanke - Vi bryr oss

  • Kvalitet - Vi siktar högre

  • Innovation - Vi söker bättre lösningar

  • Passion - Vi drivs av glädje

Mission, vision och varumärkeslöfte

Mission

Innovation för en hållbar hälsa.

Vision

Connected Care Anywhere

Varumärkeslöfte

Vi vill ge våra patienter kraft att nå sin bästa tänkbara hälsa.

Välkommen till våra team!

Vi vill ge våra patienter kraft att nå sin bästa tänkbara hälsa

Det är alltid trevligt med ett ansikte så här i början på din resa hos oss. Här kan du hitta kontaktinformation till den enhet du skall börja ditt nya jobb. Vi har nio enheter och en enhetschef på varje hälsocentral. Vi har även tre verksamhetschefer som arbetar utifrån sitt verksamhetsområde, vilket i vårt fall är Västernorrland och Gävleborg. Om du behöver komma in kontakt med din enhet eller har frågor och funderingar så tveka inte att kontakta din enhetschef!

Team Gävleborg

Dedication. Expertise. Passion.

This is your Team section. It's a great place to introduce your team and talk about what makes it special, such as your culture or work philosophy. Don't be afraid to illustrate personality and character to help users connect with your team.

bottom of page